mask
You are here: Home / Nieuws

Nieuws

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten tot een jaar oud. Bent u op zoek naar een ouder bericht, stuur dan een e-mail met uw verzoek naar communicatie@regioutrecht.nl.

16 september 2014 - Hoeveel mensen reizen met een OV-chipkaart in het openbaar vervoer in de regio Utrecht? Het antwoord op deze vraag en andere vragen heeft BRU opgenomen in de brochure ‘Feiten & Cijfers OV, 2013 - 2014’.

1 september -Voor eind 2014 realiseren Utrechtse gemeenten, in opdracht van BRU, 3.000 extra fietsrekken bij alle tramhaltes en de belangrijkste bushaltes in de regio Utrecht.

7 juli - Van 20 juli tot 31 augustus rijden er bussen in plaats van trams tussen Utrecht en Nieuwegein/IJsselstein vanwege vernieuwing van de trambaan en de wisselstraat.

4 juli - Bestuur Regio Utrecht bereidt zich voor op overdracht.

25 juni - Spitstrams verdwijnen binnenkort uit het regionale straatbeeld.

6 juni - De dienstregeling 2015 voor bus en tram in de regio Utrecht zal niet ingrijpend verschillen van de bestaande dienstregeling.

28 mei - Bestuur Regio Utrecht heeft een onafhankelijke raad in het leven geroepen die Regiotram Utrecht en de projectorganisatie Uithoflijn gevraagd en ongevraagd zal adviseren.

23 mei - Vier trams worden met ingang van juli 2014 uitgerust met een nieuwe smeerinstallatie waardoor de trams stiller zullen rijden.

25 april - Reclame Code Commissie: bij milieuteksten wel toelichting vereist.

31 maart - Welke projecten en ambities zijn geformuleerd en welke resultaten zijn geboekt in de afgelopen bestuursperiode?

25 maart - Gemiddeld krijgt het regionale openbaar vervoer in de stadsregio Utrecht een 7,3.

18 maart - Regiotram Utrecht heeft het sein op groen gezet voor de gunning werkzaamheden aan BAM Rail.