mask
You are here: Home / Nieuws / Nieuwe website Uithoflijn

Nieuwe website Uithoflijn

De Uithoflijn heeft een nieuwe website. Vanaf vandaag, dinsdag 2 juli, is alle informatie over de aanleg van de trambaan tussen Utrecht CS en kenniscentrum De Uithof te vinden onder www.uithoflijn.nl.

De lancering van de website komt op het moment dat het definitieve ontwerp van de trambaan is vastgesteld en de aanbestedingsprocedure voor zowel de infrastructuur als het trammaterieel van start gaat.

Op de website van de projectorganisatie Uithoflijn, een samenwerking tussen de gemeente Utrecht en Bestuur Regio Utrecht (BRU), vindt men alle informatie over het acht kilometer lange tracé. Tevens treft men er het laatste nieuws over de werkzaamheden aan. Belanghebbenden vinden ook de informatie over de aanbestedingsprocedures op de site.

De website geeft de komende jaren een goed en actueel beeld over de voortgang van de aanleg van de trambaan. Bovendien kan men, onder andere door middel van filmpjes en animaties, de aanleg van de trambaan van dichtbij volgen. Naar verwachting kunnen reizigers begin 2018 van de tramlijn gebruik maken.

3 juli 2013

Filed under: