mask
You are here: Home / Nieuws / ICS reinigt tramhaltes in opdracht van BRU

ICS reinigt tramhaltes in opdracht van BRU

foto ondertekeningreinigingscontract.jpgFacilitair bedrijf ICS uit Eindhoven neemt de komende vijf jaar de reiniging van de tramhaltes van de sneltram Utrecht – Nieuwegein/IJsselstein voor haar rekening. Algemeen directeur Bart van der Sluijs van ICS en algemeen directeur Piet van Elteren van Bestuur Regio Utrecht (BRU) tekenden op woensdag 29 mei een overeenkomst.

BRU koos bewust voor een meerjarige relatie met de nieuwe contractpartner. Daardoor wordt een langdurige samenwerking mogelijk met vast personeel, toenemende verantwoordelijkheden en een toenemende kwaliteit van dienstverlening. Na een eerste periode van vijf jaar heeft BRU de mogelijkheid om het contract nog driemaal met een jaar te verlengen.

Nieuw is dat ICS naast tramhaltes ook de spoorbaanvakken bij de haltes gaat reinigen. Dit zorgt ervoor dat op dezelfde locatie hetzelfde type werk door één opdrachtnemer wordt uitgevoerd. Zo kan er - ondersteund door een outputgeoriënteerd prestatiecontract - efficiënter en effectiever gewerkt worden.

Met dit contract voltooide de afdeling inkoop van BRU opnieuw een succesvol aanbestedingstraject.

Foto: Piet van Elteren (BRU) en Bart van der Sluijs (ICS) (r) ondertekenen de overeenkomst.

29 mei 2013

Filed under: