mask
You are here: Home / Nieuws / BRU vraagt reactie op uitgangspunten voor OV in 2014

BRU vraagt reactie op uitgangspunten voor OV in 2014

+++Reactiegelegenheid verlengd tot 18 maart+++
LijnbusIeder jaar wordt in december de nieuwe dienstregeling ingevoerd. En ieder jaar wordt de dienstregeling aangepast. Aan veranderingen in de stad en regio, maar ook aan veranderingen van reizigerswensen. BRU stelt daarvoor de uitgangspunten vast en de vervoerder maakt de nieuwe dienstregeling.

Het is van belang dat de uitgangspunten zijn afgestemd met de betrokken partijen. De gebruikelijke afstemming gebeurt met de negen BRU-gemeenten en het ROCOV. Dit jaar vroegen we ook expliciet om reacties van inwoners van en reizigers in onze regio. Daar blijkt grote belangstelling voor te zijn, de reactietermijn is daarom met twee weken verlengd.

Klik hier voor de voorstellen voor jaarlijkse wijzigingen in het OV in de regio Utrecht in 2014

Reageren?
Reageren op de uitgangspunten voor de dienstregeling van 2014 kan tot 18 maart 2013. Stuur uw reactie naar OVin2014@regioutrecht.nl of naar ons postadres: Bestuur Regio Utrecht, Postbus 14107, 3508 SE Utrecht. Alle reacties (ook van gemeenten en ROCOV) worden verzameld in een reactienota. Iedereen die een reactie heeft ingestuurd ontvangt deze nota na vaststelling door ons dagelijks bestuur op 22 april 2013.

28 februari 2013

Filed under: