mask
You are here: Home / Nieuws / BRU-medewerker doneert aan Ronald McDonald Huis Utrecht

BRU-medewerker doneert aan Ronald McDonald Huis Utrecht

Hoofd financiƫn van Bestuur Regio Utrecht (BRU), Ross van Ravenswaay, heeft woensdag 6 februari een cheque ter waarde van 500 euro overhandigd aan manager Judith Hermelink van het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Van Ravenswaay was winnaar van een prijsvraag die was uitgeschreven voor BNG Vermogensbeheer.

2013-02-06 Gift Ross aan Ronald McDonald Huis.jpg

Ross van Ravenswaay overhandigt de cheque aan Judith Hermelink van het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Tussen hen in Marc de Bruijn van BNG Vermogensbeheer.

Enkele weken geleden wist Van Ravenswaay, die namens BRU deelnam aan een seminar van BNG, de driemaandelijkse stand van de euribor exact te voorspellen. De euribor is het rentetarief waartegen een groot aantal Europese banken elkaar geld lenen.

Met zijn juiste voorspelling won Van Ravenswaay de hoofdprijs van de prijsvraag. De BRU-manager besloot het geldbedrag te schenken aan het Ronald McDonald Huis. Dat staat bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis, vlakbij het toekomstige eindpunt van de Uithoflijn, de tramverbinding tussen Utrecht CS en De Uithof die vanaf 2018 gaat rijden.

6 februari 2013

Filed under: